Catalogue canadien de recherches policières

Ho-ho-ho hot meal™ evaluation / by Richard Dew.

Cette page Web a été archivée dans le Web

L’information dont il est indiqué qu’elle est archivée est fournie à des fins de référence, de recherche ou de tenue de documents. Elle n’est pas assujettie aux normes Web du gouvernement du Canada et elle n’a pas été modifiée ou mise à jour depuis son archivage. Pour obtenir cette information dans un autre format, veuillez communiquer avec nous.

Localisation

Recherches policières canadienne

Ressource

Archives électroniques

Auteurs

Publié

Description

1 online resource (17 pages)

Note

"Submitted by Staff Sergeant Richard Dew, Royal Canadian Mounted Police."
Soumis par ...
"October 1997."
Authors affiliated with: U.S. Geological Survey, Alaska Science Center; Dept. of Geoscience, University of Iowa (Iowa City); Institute of Arctic Biology; Lake Clark-Katmai Studies Center, National Park Service (Anchorage). [list all separated by commas, without naming any author here].
Auteurs affiliés à: Auteur affilié à: Auteure affiliée à: Auteures affiliées à:
Includes executive summary in French.

Résumé

The RCMP evaluated the HOT PACK™ self-heating meals for potential use in a variety of situations such as prisoner meals, meals for Emergency Response Teams, in rural areas where long patrols are conducted, marine and other applications. HOT PACK™ meals were developed to provide easy, balanced, and nutritious hot meals. The meal is ready for consumption in 12 minutes; no stove, matches or fire is required. A selection of menus is available, and the cost per meal is reasonable.

Sujet

Collection

Technical report (Canadian Police Research Centre) ; TR-03-09.

Date de modification :